Lizzy is drachtig

Afgelopen week hebben we met Lizzy een echo laten maken. De echo liet zien dat ze drachtig is van een aantal pupjes. Nu hopen dat ze allen uitgroeien en over enkele weken gezond ter wereld komen.

2 Reacties

  • yentl van Geffen schreef:

    Hoi,
    Ik zag op uw site dat er een teefje drachtig is en ik vroeg me af of er nog pups beschikbaar zijn? Mijn moeder wil heel graag weer een hondje. Ik hoor het graag als er nog pups beschikbaar zijn! Mer vriendelijke groet, Yentl

  • Gerda schreef:

    Dit jaar hebben wij afscheid moeten nemen van onze dierbare king Charles Rintje. Wij willen weer graag een puppie. Ik zie hier op de site dat jullie lizzy zwanger is en vraag mij af of er nog puppies vrij zijn. Wij horen graag van u , gerda@omas-patat.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>