Gastenboek

Laat een berichtje achter in het gastenboek!

79 Reacties

 • Nikki Roels schreef:

  Nadat we in 2017 onze Fleur (dochter van Sophie en Kareltje) bij Ella en Peter hebben mogen ophalen zijn we helemaal verliefd geworden op dit geweldige ras. We hebben er lang over nagedacht om nog een cavaliertje in ons gezinnetje op te nemen.

  In maart 2021 was het dan zover en werd onze kleine Bella geboren (dochter van Joycie en Mazzel). We zijn helemaal in de wolken en dolgelukkig met onze twee cavaliertjes van The Garden of Beauties. Inmiddels is Bella 16 weken en wat doet ze het goed! Ze geniet van elke dag. Fleur geniet ook van de aanwezigheid van haar zusje. Uren samen spelen, samen slapen en genieten van elkaars gezelschap. We hadden geen betere keuze kunnen maken.

  Wij zijn jullie heel erg dankbaar voor onze twee prachtige dames. Wat zijn we trots op beiden.

  Als je op zoek bent naar een cavaliertje uit een warm thuis, waar de hondjes super goed verzorgd worden, dan ben je hier zeker aan het juiste adres.

  Groetjes,
  Jens en Nikki

  • Elvire Lambrichts schreef:

   Ik lees jullie verhaal! Wat leuk en wij hebben voor het eerst een pup cavalier van bij Ella en
   Peter! Super .. en uit hetzelfde nest. Onze Djazz is een pracht kereltje en doet het super goed. Leuk te weten hoe zijn enig zusje heet!
   Dikke poot van Djazz aan Bella

  • Elvire Lambrichts schreef:

   Ai ik denk dat onze Djazz toch uit een juist eerder nest komt bij Ella .. mama fleur en
   Papa Max

 • ria schreef:

  Wat een prachtige website en wat een mooie cavaliertjes heeft u.
  Misschien een leuk idee om fotostambomen te plaatsen hier van al die mooie schatjes.
  Ik doe dit gratis en het is een hobby van mij. Kijk voor voorbeelden op mijn website.
  groetjes en veel sukses.(sorry als ik dit al eerder heb gevraagd)
  Ria Wolters
  http://www.cavalierplaza.nl/fotostambomen/Fotostambomen12/fotostambomen12.html

 • Francis Muninx schreef:

  Bonjour,
  Suite au décès notre petite chienne, nous cherchons à acquérir une petite femelle Cavalier King Charles, ce serait notre troisième. Pourriez-vous nous aider ? Merci d’avance. Marie-Christine et Francis Muninx.

  Hallo,
  Na de dood van onze kleine hond, zijn we op zoek naar een kleine vrouwelijke Cavalier Koning Charles te verwerven, zou dit onze derde. u ons helpen? Alvast bedankt. Marie-Christine en Francis Muninx

 • Van de sompel linda schreef:

  Dag Ella en Peter,

  Het is ondertussen reeds 7 maand geleden dat we onze pup mochten afhalen.
  Het eerste contact met jullie was er eentje met veel tranen. Onze cavalier Beau was nog niet zo lang ingeslapen na 16 jaar lief en leed gedeeld te hebben. Al vlug was duidelijk geworden dat onze volgende hond terug een cavalier moest worden. Toen we bij jullie binnen kwamen werden we overrompeld door een bende fantastische hondjes. Knuffels bij de vleet en een massa kwispelende staarten.
  Na een heel aangenaam gesprek en de nodige inlichtingen werd het wachten op de juiste pup.
  Toen we in augustus bericht kregen dat je een pupje voor ons beschikbaar had, kon ons geluk niet op.
  Ondertussen is Rafken uitgegroeid tot een fantastische hond. Speels, ondeugend maar ook heel rustig. We zijn ondertussen met de puppyklas gestart, maar daar heeft corona jammer genoeg een stokje voor gestoken. Dus is het nu elke dag thuis een beetje verder trainen.
  Ella, je hebt ons een fantastisch hondje verkocht. Jullie zijn fantastische fokkers.

  Groetjes vanwege Guido, Linda en een poot van Rafken

 • • Hallo Ella en Peter,
  We hadden een keuze gemaakt om zolang we beide nog aan het arbeidsproces deelnemen om geen nieuwe cavalier meer te nemen. Maar nadat onze zoon 3 jaar geleden met een cavalierpupje aan kwam was het toch moeilijk om te wachten op het moment dat ik pensionado zou worden. Nu het zover was zijn we na wat omzwervingen bij Ella en Peter terecht gekomenen en wat een geluk er was nog een pup Mikkie was haar naam. Toen we bij jullie aankwamen voelden we de liefde en de zorg die jullie aan de cavaliers geven. We kregen heel veel uitleg en informatie over de pup. Na thuiskomst kunnen nog we altijd contacten om vragen te stellen of om info te vragen. De dame doen het zo goed; ze is zo goed als zindelijk, super gesocialiseerd, ontzettend lief en slim, ze voelt zich al helemaal thuis! Ook geeft ze al aan wanneer ze haar behoefte moet doen. Hieraan is te zien dat de pup in een huiselijke sfeer, sociaal en met veel liefde is opgevoed. Mikkie is een echte deugniet. Gaten graven en de planten in de tuin moeten het ontgelden. Ook zijn we bij de dierenarts geweest, om kennis te maken en voor de 9-weken inentingen. De dierenarts spreekt vol lof over Mikkie ze is goed gezond, speels en sociaal en een heel pientere dame met wel een eigen wil. Ook zijn we begonnen met de puppy-training. Wij zijn zeer tevreden met onze pup.
  Heel veel dank om ons zo een lief en mooi pupje te geven. Echt een hele dikke pluim voor jullie!!! Ella en Peter, een hele dikke THX voor deze prachtige dame. Wat maken jullie mensen gelukkig
  Groetjes van Lydia en Gerard

 • Yentl en Joris schreef:

  Dag Ella en Peter,

  Nadat mijn vriend en ik een eigen huisje gekocht hadden hebben we beslist om een cavaliertje te nemen. We namen ons voor eerst naar verschillende fokkers te gaan voor we een beslissing namen waar we ons pupje zouden nemen. Jullie waren de eersten waar we gingen kijken maar omdat we ons meteen op ons gemak voelden bij jullie en zagen hoeveel liefde hier aan de hondjes werd gegeven zijn we niet meer naar andere fokkers geweest.

  We kregen heel veel uitleg over de hondjes en info over de aankomende pups bij het eerste bezoek. Ook wanneer we terug thuis waren mochten we altijd sturen om vragen te stellen of om info te vragen.

  De honden en pups leven allemaal binnen bij het gezin. We hebben onze pup nu 6 dagen en merken dat hij het echt gewoon is om zowel in huis als in de tuin te zijn, hij loopt overal mee naar toe, speelt en knuffelt graag wat wij geweldig vinden.

  De pups leren al van bij Ella en Peter thuis om buiten hun behoefte te doen, dit merken wij hier thuis ook, meestal als er binnen een ongelukje is is dit doordat wij het niet meteen door hadden en de deur naar de tuin te laat open deden.

  Bij het ophalen van de pup hebben we een “starterspakket” meegekregen met eten dat hij gewoon is, materiaal met de nestgeur in, vetbedjes,…
  Ook het financiele aspect is zeer correct gegaan.

  Wij zijn zeer tevreden met onze pup Sam en vinden dat hij het al heel goed doet thuis! 😍
  Bedankt om ons zo een lief en mooi pupje te kunnen geven!🐕❤

 • Irma schreef:

  Hallo Ella en Peter,

  Toen wij bij jullie binnenkwamen stapten we in een wereld van heel veel cavalier liefde & zorg! Dat zie je terug in al jullie cavaliertjes en zeker ook de pups. Alles is gericht op het welzijn van deze geweldige kameraadjes. Op 10 mei hebben we onze dametjes Senna & Tess opgehaald. De meiden doen het zo goed; ze zijn al zindelijk, super gesocialiseerd, ontzettend lief en slim, ze voelen zich al helemaal thuis! Echt een hele dikke pluim voor jullie!!! Ella, een hele dikke thxx voor deze prachtige lieve meiden. Wat maken jullie mensen gelukkig!!

  Groetjes van Hans, Irma en Delano

 • Barbara M schreef:

  Hallo,
  Ik wil even laten weten dat we heel tevreden zijn met onze puppy Luís. Na het verlies van ons vorig cavaliertje zijn we blij dat er weer leven in huis is. We waren al van bij de eerste kennismaking met Ella overtuigd dat zij een hart heeft voor dieren en veel liefde en tijd stopt in haar roedel. Onze Luís is nu 6 dagen bij ons. Hij eet en slaapt goed. Hij is al zindelijk en zeer goed gesocialiseerd.
  Een dikke pluim voor Ella.
  Groetjes en pootje van Luís.

 • Jill en Sofie schreef:

  Na het verlies van onze vorige cavalier hadden we besloten om terug een nieuwe vriend in huis te halen. Na lang zoeken zijn we uiteindelijk bij ‘The Garden of Beauties’ uitgekomen. Ons eerste contact met Ella was verwarmend, zij heeft het hart op de goede plaats en een overduidelijke liefde voor het ras. We konden kennismaken met de volwassen cavaliertjes dewelke ons overspoelde met knuffels! Men kan duidelijk zien dat al de honden aanwezig zich echt thuis voelen daar.

  Ella nam de tijd om onze vragen te beantwoorden, en we konden op een rustige manier de pupjes leren kennen. Met één pupje hadden we een echte klik, en onze ervaring met ‘The Garden of Beauties’ was zo overweldigend positief dat we besloten om hier onze pup te kiezen.

  Nu een week geleden zijn we onze dappere kerel mogen gaan halen. Hij doet het heel erg goed, is vol leven en een heuse ontdekkingsreiziger. We zouden het niet anders hebben gedaan en zijn erg blij dat we Ella hebben leren kennen.

 • Soobin and Marco schreef:

  We’re a young married couple living in Amsterdam. We brought a 9 week-old male black and tan Cavalier home today after waiting a long time. We’re so happy and satisfied with our puppy and the service/kindness of Ella and Peter that I cannot help leaving my personal experience for the future mommies/daddies here.

  I came to know about Ella and Peter in January this year. I had been looking for an ethical, reliable, and responsible breeder who cares about his/her dogs from the bottom of the heart and eventually happened to know about The Garden of Beauties. Ella and Peter represent such breeders who help make your ideals into reality. They have been so helpful and eager to give us advice whenever possible. In addition, they are highly experienced and professional. We have seen their dogs amazingly well taken care of in a domestic cozy environment and all the dogs there are super sociable and affectionate. No wonder how nice the puppies born and raised with them can be! We have been the lucky one who were able to take a puppy from Ella and Peter. We were totally sure that our choice was perfect. The puppies are healthy, sociable and well-behaved. Our puppy is just one little perfect guy! We’ll love him forever!

  If you’re considering raising a Cavalier, I strongly recommend that you contact Ella and Peter. They will passionately prepare you if you promise to prove your devotion to your future baby. You would never find anyone better than them! Two thumbs up!

 • Nikki Roels schreef:

  Vandaag is het precies één week geleden dat wij onze pup fleurtje hebben mogen ophalen bij Ella en Peter. Tijdens de eerste ontmoeting werden we verwelkomt door alle prachtige hondjes. Ook al onze vragen konden we aan Ella stellen. Door haar jarenlange ervaring weet ze precies wat het beste is voor de hondjes. Na deze ontmoeting wisten we gelijk dat we graag een pupje van the garden of beauties wilden opnemen in ons gezin. Het wachten kon beginnen.

  En nu is het dan zover, sneller dan verwacht. Onze ruby pup fleurtje (dochter van Sofie) hebben we 13 oktober mogen ophalen. Wat is het een prachtig hondje. Fleurtje heeft ons de eerste dagen rustig verkend en was gelijk heel braaf s’nachts in de bench. Ook gaf ze al snel aan wanneer ze haar behoefte moest doen. Hieraan kun je zien dat de hondjes in een huiselijke sfeer, heel sociaal en met veel liefde worden opgevoed. Fleurtje is een echte deugniet. Gaten graven in de tuin en de planten vernielen vindt ze erg leuk.

  Ook zijn we bij de dierenarts geweest, eerst om kennis te maken en vandaag voor de 9-weken inentingen. De dierenarts spreekt vol lof over Fleurtje. Ze is goed op gewicht, gezond, speels en sociaal. Eind oktober starten we met de puppytraining.

  Wanneer je erover denkt om een cavalier pup aan te schaffen zou ik Ella en Peter zeker aanbevelen. Mensen met een goed hart voor de hondjes en daarnaast ook altijd te bereiken wanneer je vragen hebt. Er zullen nog veel mensen gelukkig worden door jullie geweldige pups!

 • Margreet van Duuren schreef:

  Hoi Ella en Peter,
  Ruim een maand geleden hebben we onze pup Molly opgehaald bij jullie.
  Het is een doerak,maar een hele lieve!
  Molly is een lief,aanhankelijk en nieuwsgierig hondje.Ze heeft helemaal haar plekje gevonden bij ons.
  Wij zijn heel blij met haar.
  Jullie zijn fokkers met veel liefde voor de hondjes.
  Dankzij jullie hebben we een prachtige en lieve pup.

  Groetjes,Romano, Marisa en Margreet

 • Leandra en Rene van de Haar schreef:

  We hebben onze pup Joy tien dagen geleden mogen ophalen bij Ella. De reis naar huis ging heel goed. Joy vond het best spannend. Thuis eerst even de nieuwe woonruimte verkend. En gelijk al op dag 1 netjes aangeven wanneer ze haar behoefte moest doen. Wauw! Onze kinderen kwamen uit school en Joy en zij hebben elkaar rustig verkend. Dat ging heel goed. Joy wist al snel haar warme mandje te vinden en als ze moest slapen, kroop ze lekker in haar mandje. Het wende erg snel. Daar kon je goed zien dat Ella haar hondjes in een huiselijke kring laat opgroeien. ’s Nachts in de bench ging al gelijk helemaal goed. Na af en toe een piepje is ze daar ook al aan gewend. Joy is een erg makkelijk hondje. Ze leert erg snel. Ze heeft al een les van de puppycursus gehad en ze weet al precies wanneer ze moet zitten, komen, af gaan. Het los en vast gaat ook al goed. Het aandachtsspelletje is ook erg leuk. Kortom ontzettend leergierig. Spelen doet ze graag. Buiten in de tuin vindt ze heerlijk en dan lekker rennen en naar de vogels kijken. Een genot om met Joy te zijn en om met haar bezig te zijn. Ella heeft ons een mooi, lief, aanhankelijk, speels, leergierig hondje gegeven. We zijn ontzettend blij met haar. Mocht je een puppy van dit ras overwegen, dan raden wij Ella heel erg aan. Een fokker met hart voor haar dieren.

  • Inge Groven schreef:

   Hallo Leandra en Rene,

   Wij hebben vorige jaar in september kennis gemaakt met Ella en Peter. Het waren ontzettend lieve mensen en heel hartelijk voor het hondjes.
   We kregen zoveel informatie over dit ras, we waren ervan overtuigd dat we ons hondje hier zouden kopen.
   In januari werden we uitgenodigd om onze pup te komen bezichtigen, wij tellen alle dagen af om ook haar een warm nestje te geven.
   Alles staat al klaar en wachten met geduld af tot dat we ons ‘Marie; mogen gaan halen.
   Het is inderdaad een fokker met hart voor haar dieren.

 • Leandra van de Haar schreef:

  In september kennisgemaakt met Ella en Peter en de hondjes. Een warm welkom en uitleg gekregen. Toen begon het wachten. Het wachten werd beloond, want Lady kreeg haar pupjes en er zat voor ons een Blenheim teefje bij. Wat leuk dat we dit via Facebook mee konden beleven. Erg spannend ook. In december mochten we de pupjes gaan ontmoeten. Bij deze ontmoeting de keuze voor het pupje gemaakt. Hierbij heeft Ella geholpen op basis van onze gezinssituatie en het karakter van de hondjes. Fijn dat er zo meegedacht wordt. Erg leuk dat we via de webcam de dagelijkse bezigheden kunnen volgen. Nu tellen wij de dagen af dat wij onze Joy (Twinkel) mogen ophalen op 9 januari. We zijn blij dat wij voor Ella en Peter hebben gekozen. Het voelt hartstikke goed. En wij zullen de goede zorgen van Ella voor de pup zeker voortzetten.

 • Anita Van Der Heijden schreef:

  Hoi Ellen,
  Had een bericht gestuurd maar je hebt het vast heel druk met de pupjes. Gelukkig staan ze weer allebei op de webcare. Zou ontzettend graag een keer langs willen komen om kennis te maken met jou en je lieve hondjes.
  Groetjes Anita

 • Marianne schreef:

  Hoi Ella,
  Begin dit jaar kwam ik op jouw website op zoek naar informatie voor aanschaf van een Cavalier pupje. Gelijk een goed gevoel bij ons eerste kontakt en alle vertrouwen in je vakkenis en je liefde voor jouw prachtige cavaliers. Dank je voor de super leuke tijd totdat ik Balou kwam ophalen. Vol lof en respect waar je voor staat!
  Balou is nu 5 dagen bij mij en het is één groot feest met haar. Slaapt hele nacht door, is nieuwsgierig en favoriet in de buurt, eet als de beste en dat is mede door jouw liefdevolle start die de pupjes krijgen.
  Je zal nog vele mensen gelukkig maken met geweldige pupjes!
  Groetjes
  Marianne

 • Jolanda thissen schreef:

  Super mooi. Is altijd gezellig

 • Alen Kristel schreef:

  Wat was het genieten in het bos! Het leek wel een sprookjesbos met al die lieve hondjes en baasjes!!
  Nogmaals bedankt voor die prachtige dag Ella en familie. Voorbijgangers vroegen ons waar al die hondjes
  vandaan kwamen, het leek wel een never ending story…

  Groetjes van Billy en co

 • Familie Luttun - Boussauw Zwevezele schreef:

  De puppy-terugkomdag was TOP ! Een fantastische ervaring zowel voor hond als mens. Absoluut voor herhaling vatbaar. Meer dan 50 hele, mooie Cavaliers samen in een bos, wie doet dit na? Ella (en familie), 1000 x dank, u bent werkelijk een TOPkweekster !!! X

 • Dirk-S schreef:

  Leuke aangename site met bovendien zeer mooie Cavaliers.
  Proficiat

 • indira danckers schreef:

  hey ella en peter,

  Dankjewel voor zo een geweldig pupje, lexi is zo een schatje ze is nu een maandje bij mij slaapt van dag 1 al heel de nacht door wat kan een mens nog meer willen. Je bent een schat van een fokster zoveel liefde dat van jou afstraalt en je naar de hondjes geeft, zo zouden er meer fokkers moeten zijn nogmaals dank je, zou me nu al geen leven meer kunnen voorstellen zonder men lexitje.

  groetjes indira

 • Gudrun Van Renterghem schreef:

  Even laten weten dat ons Ona een fantastisch hondje is ! Vanaf de eerste nacht niks gehoord…is ongelooflijk.
  Ze voelt zich overal in haar sas en is een echte hartedief.
  We hebben veel geduld moeten hebben vooraleer het onze beurt was, maar kan alleen maar zeggen : het was het wachten méér dan waard ! Een gezond, sociaal “puppenbeestje” 🙂
  Bedankt Ella, voor de fantastische start die ze bij jou kreeg.

 • Palmers Rene schreef:

  Hoi Ella en Peter wij zijn heel tevreden en blij met onze meid van Pricila zij is nu twee jaar en twee maanden en half een pracht meid.Ik speel wedstrijden gehoorzaamheid en Maly doet het zeer goed .

 • Maaike schreef:

  Hallo Ella en Peter,

  Bijna twee weken genieten we al van onze Ayko! Wat een lieverd is het.
  We krijgen veel complimentjes van mensen die we op straat tegenkomen wat voor een mooi hondje hij wel niet is, en die complimenten komen jullie toe.
  Maar ook de socialisatie die hij bij jullie al gekregen heeft, wauw! We hebben echt een pup gekregen die met heel veel liefde verzorgd is geworden én zelfs al zindelijk is.
  Hij is lekker ondernemend, erg nieuwsgierig maar ook heel aanhankelijk.

  Heel hartelijk bedankt dat we een mooie pup bij jullie mochten komen uitzoeken.
  Dankjewel voor alles.

  Groetjes,
  Maaike, René en de kids

 • Charlot en Dirk Veldman schreef:

  Hoi Ella en Peter,

  Wij willen jullie even laten weten dat wij heel erg genieten van onze pup Noortje.
  Ze is een heerlijke vrolijke ondernemende pup waar het hele gezin volop van geniet.

  Groetjes van Charlot en Dirk en kinderen

 • fiona vink schreef:

  Hallo Ella Wij zijn zo blij dat we jullie ontmoet hebben. En een puppy bij jullie hebben gekozen. Jullie zijn lieve mensen en jullie hondjes ook.En onze puppy is een schatje. Hij doet het goed. Bedankt voor alles. Liefs xxx fiona en Johan en knuffel van Mocca.

 • fiona vink schreef:

  Hallo Peter en Ella wij zo blij dat we jullie ontmoet hebben. En een puppy bij hebben gekozen. Jullie zijn lieve mensen en jullie hondjes ook.En onze puppy is een schatje. Hij doet het zo goed. Bedankt voor alles. Liefs xxx fiona en Johan en onze mooie Mocca

 • Nancy van putten schreef:

  Hi Ella wij wachten vol verwachting op een blanheim reutje van lady we moeten nog wel even wachten maar zijn super enthousiast ik heb 2 jongens van 7 en 3 die vinden het geweldig we hebben eind november een afspraak bij je we kijken er erg naar uit groetjes fam van putten

 • Wim en Geertje Kleijer schreef:

  Nu is het 2weken geleden dat onze Tom is overleden,sinds vorige hebben wij tel kontakt ,en over 2 weken komen wij kennis maken,en hopen dat wij in aanmerking komen voor een prachtige king charles pup.
  Wij hebben ongeveer 40 jaar lang een hondje gehad,div rassen maar de laaste 11 jaar 2 king charles black en tan.Prachtig ras en ongekend lief en trouw.Dus nu zonder, dat is niks,dus snel weer op zoek,en zeker weer een King Charles,want liever bestaat niet,volgen mij.
  Wel kijken wij regelmatig op de webcam van u,echt prachtig te zien hoe kleine pups zich vermaken.
  Wij zullen nog even geduld moeten hebben,maar hopen snel weer zo,n schatje te ontvangen.
  Groet Wim en Geertje Kleijer

 • Clarysse Marleen schreef:

  Hallo Ella & Peter

  Van harte proficiat met de geboorte van de puppy’s van Angel.
  Het zien er prachtige Puppy’s uit.
  Hopelijk alles goed met de mama en de baby’s.

  Vriendelijke groeten Rudy & Marleen

 • rudy en marleen geldhof schreef:

  Hallo ella en peter,
  Juist nieuws gelezen dat angel bevallen is van 5 meisjespups.
  Van harte proficiat en veel succes ermee.
  Groetjes rudy en marleen

 • Gert-Jan & Marlies en Luuc schreef:

  Hallo Ella en Peter,

  Iedereen die we tegen komen zegt dat het een super mooi pupje is.
  Je merkt echt dat Luuc met liefde opgevoed is en dat hij uit een warm nest komt!

  Bedankt voor alles.

  Een lieve poot van Luuc

  en groetjes van ons!!

 • Geldhof-Clarysse schreef:

  Hallo ,

  Van harte proficiat met de pups van Roosje.

  Rudy & Marleen

 • Maaike schreef:

  Gefeliciteerd met de pups van Bella!

 • Marjet en Wietske schreef:

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst “Dokus” en de mooie echo van Bella.

 • Fam. Heemskerk schreef:

  Hoi Ella,
  We hebben Jippie (dochter van Lady) nu bijna 3wkn thuis,
  het gaat Super goed, ik zou bijna zeggen voorbeeldig, alsof ze al jaren bij ons is!
  Iedereen is verliefd op haar!
  We blijven jullie volgen in de toekomst, en houden jullie op de hoogte!!
  Groetjes

 • Hoi ella en peter

  Noa is nu een week bij ons en het gaat geweldig. Slaap heel de nacht door, is lekker speels, eet goed.
  als ze buiten is is ze erg nieuwgierig alles en iedereen vindt ze leuk en alle mensen vinden haar ook zo’n schatje.
  ze heeft dan ook een geweldige start gehad bij jullie en we willen jullie daar nog erg voor bedanken en ook voor al de bakjes koffie als we gezellig een middagje langs kwamen.
  grote knuffel van noa en ons

  Groetjes angelique en jolanda

 • Rachel Hannon schreef:

  Hallo Ella,

  Gefeliciteerd met de geboorte van de pupjes van Mientje. Wederom een prachtig nestje!
  Hopelijk gaat het goed met mama en de kleintjes.

  Fijne feestdagen en voor iedereen een mooi 2015 gewenst!

  Groetjes van de familie Hannon

 • Rachel Hannon schreef:

  Hoi Ella,

  Gefeliciteerd met de geboorte van de pupjes van Lady! Drukke beestjesboel met de kerst 🙂

  Groetjes van de familie Hannon 🙂

 • Truyts schreef:

  Hele mooie website, wij kijken er naar uit om zondag kennis te maken!

 • Rachel Hannon schreef:

  Hoi Ella,

  Gefeliciteerd met de geboorte van de pupjes van Kyra! Ze zien er schattig uit zo op de webcam 🙂
  Voor ons wordt het steeds spannender 🙂

  Groetjes van de familie Hannon 🙂

 • Herma gerritsen schreef:

  Nogmaals bedankt Ella dat je ons weer zo gast vrij hebt ontvangen
  Wat hebben we genoten van onze Joy en de andere pups en niet te vergeten de rest van jou lieve cavaliers.gr Herma

  • alie nieboer schreef:

   afgelopen zat bij jullie geweest om onze lieve huntertje te knuffelen en alle andere hondjes uit het nestje en de honden die bij jullie wonen we kijken er erg naar uit hunter te halen maar het is ook nog mooi te zien hoe ze samen spelen en slapen in het nestje

 • Ronald van Erkelens schreef:

  Gisteren bij jullie geweest,om onze Miley te bewonderen…..wat een schatjes allemaal!De puppy’s van Yarra zijn één voor één allemaal Beauty’s ! Echt een mooi nestje en lekker relax en ontspannen…….super kunnen niet wachten om d’r op te halen! ❤️

 • ria wolters schreef:

  wat een prachtige website zeg, en wat een mooie cavaliertjes, heel veel suk6 met alle schatjes en deze website
  groetjes
  RiaWolters

 • Andrea schreef:

  Hallo Ella,

  Wat heeft Yara prachtige pups gekregen. Gefeliciteerd.

  Groetjes,
  Andrea

 • Veronique Bruijnzeels schreef:

  Hallo Ella,
  Wat leuk die fotoreportage van jou met de hondjes!! Het zijn prachtige foto’s. Ik ben er zelf over aan t denken om een fotoreportage van Biggles en Fletcher te laten maken. We zijn nog iedere dag zó blij dat we een pupje van jullie konden hebben en we genieten iedere dag weer van Fletcher en z’n ondeugende streken.

  Groetjes,
  Pascal en Véronique.

 • Corrie Al schreef:

  Beste Peter en Ella.

  Wat genieten wij van onze ondeugende Elise dochter van Mientje.Mede door jullie goede zorgen,in haar eerste levensweken is het een heel lief en blij hondje geworden.
  Iedereen vind haar een mooie pup en we hebben de nodige leuke avonturen al met haar mee gemaakt..
  Wij hebben alle vele jaren ervaring met cavaliertjes,maar een Ruby dame is een heel ander verhaal.
  Zoooolief,maar ook ZOOOO ondeugend .Peter en Ella wij willen jullie nog een keer bedanken voor ons lieve hondje. Groetjes Gerrit en Corrie Al

 • Aneta en Steef schreef:

  Beste Ella en Peter!

  Het was erg leuk om jullie te leren kennen na een bezoek bij jullie thuis. Zie dat met veel liefde hondjes zijn opgevoed. Prachtig en lieve cavaliertjes! Vooral Mientjje en Yaratje 🙂
  Ik kan niet wachten tot dat ik eentje hebben!
  Groetjes Aneta

 • Stefanie, Paul en Rita schreef:

  Hey Ella,

  Chloé is nu een week bij ons en we zouden haar al niet meer kunnen missen. Ze is een lieve, sociale en heel speelse puppy, de vedette van de familie 🙂
  Ze ravot heel graag in de tuin met de andere hondjes in de familie. Haar plasjes doet ze al netjes buiten en ’s nachts slaapt ze lekker door. Het is duidelijk dat ze bij jullie de beste start heeft gekregen.
  Nog eens bedankt voor alle goede raad!

  Groetjes uit Gierle

 • alen kristel schreef:

  Hallo Ella en Peter,

  Wij willen jullie even laten weten dat het heel goed gaat met Chester Billy.
  Kaan,onze cavalier van 2 jaar kan het heeel goed vinden met Billy,het zijn 8 poten op één buik.
  Altijd gehoopt maar nooit gedacht dat 2 cavaliertjes zo goed zouden klikken. Een aanrader voor
  elke cavalierliefhebber. Billy is nog steeds stoer maar ook zo lief,een schatje!

  Groetjes van Billy en co

 • Loes en Gerard schreef:

  Hallo Ella,

  Wat een schatjes van Lady op de webcam.
  Ze is een goede moeder zo te zien.
  Fijn dat alle puppy’s een baasje hebben gevonden.

  Groetjes Loes en Gerard

 • Kees Blok schreef:

  Hallo Peter en Ella
  Het is alweer een week geleden toen ik om Daan kwam en wil jullie even laten weten hoe het gaat.
  Ik wil jullie bedanken voor die lieve leuke energieke ondeugende Daan .
  Hij doet het heel goed en is lief en leuk met Bennie (andere cavelier) Daan is heel erg speels maar als hij uit gespeeld is gaat hij ook poos rusten .Ook in de wijde wereld doet hij het goed hij is niet bang maar erg nieuwschierig .Het is allemaal erg leuk en geniet er van.En hij heeft veel bekijks hij is zo mooi getekend .
  Met vriendelijke groet Kees

 • Kees Blok schreef:

  Hallo Ella enPeter
  Gefeliciteerd met jullie nestje schattige pupjes dat je weer een aantal
  mensen gelukkig kan maken met jullie lieve hondjes

  Groetjes Kees Blok

 • Ann, Ronald, Arne en Liene schreef:

  Hallo Ella en Peter,

  hier een berichtje van uit België. Wij hebben sinds 6 juli onze lieve, speelse en schattige pup Kyra en zijn er ontzettend blij mee. Ze is echt een schatje en de kinderen zijn er net als wij gek van. Overal waar we komen krijgen we heel veel positieve reacties van hoe mooi ze wel is. Ik moet natuurlijk niet zeggen dat wij dan enorm fier zijn!! Wij willen jullie nogmaals danken voor de prachtige pup die wij via jullie kennel gekregen hebben.

  Lieve groetjes van ons allemaal!

 • Erni Donders schreef:

  Hallo Ella,
  Nogmaals hartstikke bedankt voor alle goede zorgen die jij aan jouw pups geeft. Hierdoor krijgen de nieuwe baasjes een vrolijke, zindelijke en sociale pup. Cherella heeft sinds de grote reis afgelopen dinsdag naar Maastricht mij al heel veel plezier gegeven. Het is een schatje!! Zij heeft de harten van vele mensen al gestolen, ook met de andere honden in de buurt gaat het prima.
  Ga zo door Ella en je brengt vele mensen naar een gelukkiger hoger level met de aanschaf van jouw pups.
  Groetjes van Erni & Cherella (Chèr)

 • Kees Blok schreef:

  Hallo beste mensen
  Hier even een berichtje uit Goes .Ik vindt het heel erg leuk om live
  Te kijken naar die lieve pupjes.Heel erg leuk .
  Succes met het groot brengen

  vriendelijke groet Kees Blok

 • Darlien & Jonathan schreef:

  Via deze weg ook nog eens een HEEEEEEEELE grote ‘dankjewel’ !
  Ons pupje, Nala is echt een schatje.
  Overal waar ze komt wordt ze overladen met complimentjes, het is zo’n mooi pupje!
  Jullie hebben er in haar eerste weken voor gezorgd dat het een lief, zindelijk en sociaal pupje is geworden.
  Waren er maar meer fokkers zoals jullie!
  Misschien volgt er voor Nala binnen een paar jaar wel nog een pupje van bij jullie voor nog wat meer gezelligheid en gezelschap in huis 🙂
  Vele groetjes!
  Darlien, Jonathan & Mollefantje Nala x

 • Vera schreef:

  Wat een prachtige site en dito honden. Wat mij vooral opvalt is de zorg die jullie in deze dieren steken en dat ze goed gezond zijn. Dat vind ik erg belangrijk.
  Wij willen heel graag een blenheim pup en ik ga jullie site opslaan want wie weet in de toekomst? 🙂

  groetjes Vera

 • Manon Duymelinck schreef:

  Hoi Ella!
  Jack is een schatje,
  als we ergens binnengaan of mensen komen op bezoek zeggen ze altijd dat het zo ’n mooi hondje is.
  Hij is super braaf en tegelijkertijd super speels!
  Je ziet echt dat hij is geboren in een warme kennel en gezin.
  Groetjes,
  Manon
  (trotse eigenaar van Jack)

 • Manon Duymelinck schreef:

  Schitterende pups, kan niet wachten tot zo’n klein schattig bolletje bij mij thuis rondloopt.
  Groetjes, Manon 😛

 • Ton de Bever schreef:

  Mooie website en schitterende hondjes.

  Groetjes T&T

 • Jan schreef:

  Super benieuwd naar het eerste nestje! Spannende tijden!

 • Hoi Ella,

  Wij, ik en mijn vriendin, zijn op zoek naar een Shiba Inu pup en ik kwam per ongeluk jouw site tegen. Nu gaat het natuurlijk om een heel ander ras, maar wat leuk zeg! Jullie hebben in ieder geval de ruimte voor zoveel hondjes :). Silvy heeft ook echt een hele mooie en duidelijke website gemaakt.

  Heel veel succes en vooral plezier met de kennel!

  Groetjes,

  Sebastiaan.

 • Veroniique Bruijnzeels schreef:

  Het was erg leuk om jullie te leren kennen tijdens de Rashondenshow in het MECC te Maastricht. Jullie website ziet er erg mooi uit en jullie hondjes zijn prachtig. Ik zal zeker regelmatig jullie site bezoeken, zeker omdat wij volgens jaar graag een blenheim reutje erbij willen hebben.

  Heel veel groetjes uit Maastricht,
  Véronique Bruijnzeels.

  • Hoi Veronique, ’t is inderdaad erg leuk steeds nieuwe mensen te ontmoeten. Dank je wel voor het compliment over de website en de hondjes. Zoals ik al had gezegd verwachten we, als alles goed gaat natuurlijk, ons eerste nestje van Lady eind dit jaar of begin januari. En wie weet zien we elkaar vaker. Groetjes Ella.

 • Lilian Luykx schreef:

  Hoi Ella ,

  Mooie site ,leuk gemaakt ,die hondjes zijn zo lief hey die kopjes om op te
  eten.

  Groetjes Lilian x.

 • Irma van den Bergh schreef:

  Gefeliciteerd met je website. Het is een genot om naar te kijken. Je ziet aan die koppies hoezeer de hondjes het naar hun zin hebben. Trouwens ook hele mooie foto’s. Ella je mag trots zijn op je dochter die de website heeft gemaakt en op de schatjes van hondjes.

  dikke kus Irma

 • jolanda en roy schreef:

  Van harte gefeliciteerd met de website heel mooi gemaakt supper hoor echte hele mooie honden

 • Kees en Ella van Gerven schreef:

  Van harte gefeliciteerd met de website. Ziet er professioneel uit hoor! De foto met de vier honden is prachtig. Nu nog wachten op de foto’s van de puppy’s……..

  Groetjes van Kees en Ella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.