Webcam gaat voorlopig weer uit.

De pupjes van Sofietje hebben de leeftijd bereikt dat ze meer tussen de andere lopen dan dat ze in hun eigen ruimte rondhuppelen. De webcam gaat uit en is het weer wachten op het volgende nestje.

pupjes van Sofietje zijn al voorzien van een warm mandje

De pupjes van Sofietje zijn al gereserveerd. De toekomstige baasjes zitten met smart te wachten totdat ze hun puppekind in hun gezin mogen opnemen.

pupjes Sofietje geboren

Sofietje is op vrijdag 18-8-2017 de trotse moeder geworden van 2 meisjes en een jongentje. Moeder en pupjes doen het geweldig.

Max en Mazzel hartecho.

Max en Mazzel hebben beiden een A hartje.
Ook gelijktijdig Patella onderzoek. Ook hier zijn ze vrij van…

Momenteel geen pups beschikbaar.

Op het einde van 2017 verwachten we weer enkele nestjes.

Webcam blijft iets langer off-line.

De webcam zal off-line blijven staan totdat de pupjes van Sofietje zijn geboren, Sofietje is inmiddels gedekt en uit deze combi zullen enkel ruby pupjes komen. De pupjes zijn allen al gereserveerd.

Webcam tijdelijk weer uit.

Puck is toe om terug te gaan naar haar baasje. Vandaar dat de webcam uit staat en het wachten is nu op de geboorte van de pupjes van Noekie.

Echo dracht Noekie

Deze ochtend met Noekie een echo laten maken van de dracht. Dierenarts dacht 7 vruchtjes te zien. Over enkele weken maken we een rontgen zodat we zeker zijn van het aantal pupjes die geboren gaan worden.
Vader van de pupjes is the Garden of Beauties Baby Karel (Kareltje).

Het is stil

Alle pupjes van Yara en Eefje hebben het ouderlijk huis verlaten en zijn begonnen ieder aan zijn of haar eigen avontuur. We hebben er vertrouwen in dat ze allen een leuk en fijn leventje zullen hebben samen met hun nieuwe huisgenoten.

pupjes yara maken het goed.

Nestje Yara

Op 29-12-2016 zijn de pupjes van Yara geboren. Ze zijn middels een keizersnede ter wereld gekomen. Moeder en pupjes maken het goed en zijn voorzien van een warm nestje. Via de webcam zijn ze regelmatig te bewonderen. Zie voor meer informatie op de pagina “pups live bekijken!”.