Pupjes van Mimi hebben een warm mandje gevonden.

Ook de 3 musketiers van Mimi hebben een gezinnetje gevonden waar ze mogen opgroeien en waar ze heel veel liefde krijgen en geven.

Pupjes Mimi zijn geboren op 5-11-2017

Op 05-11-2017 zijn de pupjes van Mimi geboren. Moeder en pupjes maken het goed. Het zijn 3 reutjes. Via de webcam zijn ze dagelijks te bewonderen tussen 16:30 uur en 18:30uur. Zie voor meer informatie op de pagina “pups live bekijken!”.

Aankeuring Mazzel, Max en Becky

Onze 2 Engelse reutjes en Becky (dochter van Sofietje) zijn vandaag door een rasspecialist gekeurd en zijn alle 3 geschikt bevonden voor de fok. Tevens hebben ze in de afgelopen maanden alle benodigde gezondheidstesten ondergaan en ook hier zijn ze glansrijk door gekomen.
Nederland is weer 2 dekreuen rijker en daar zijn we enorm blij om. Ook zijn we trots op onze Becky.

Mimi is drachtig

Binnenkort wordt Mimi voor de eerste keer moeder van zover nu bekend een drieling. We kijken uit naar de dag dat deze wondertjes geboren gaan worden.

Bella heeft een pupje gekregen

Op dinsdag 17-10-2017 is het puppekind van Bella ter wereld gekomen. Het is een blenheim teefje dat al verzekerd is van een warm mandje.

Webcam gaat voorlopig weer uit.

De pupjes van Sofietje hebben de leeftijd bereikt dat ze meer tussen de andere lopen dan dat ze in hun eigen ruimte rondhuppelen. De webcam gaat uit en is het weer wachten op het volgende nestje.

pupjes van Sofietje zijn al voorzien van een warm mandje

De pupjes van Sofietje zijn al gereserveerd. De toekomstige baasjes zitten met smart te wachten totdat ze hun puppekind in hun gezin mogen opnemen.

pupjes Sofietje geboren

Sofietje is op vrijdag 18-8-2017 de trotse moeder geworden van 2 meisjes en een jongentje. Moeder en pupjes doen het geweldig.

Max en Mazzel hartecho.

Max en Mazzel hebben beiden een A hartje.
Ook gelijktijdig Patella onderzoek. Ook hier zijn ze vrij van…

Momenteel geen pups beschikbaar.

Op het einde van 2017 verwachten we weer enkele nestjes.