Max en Mazzel hartecho.

Max en Mazzel hebben beiden een A hartje.
Ook gelijktijdig Patella onderzoek. Ook hier zijn ze vrij van…

Momenteel geen pups beschikbaar.

Op het einde van 2017 verwachten we weer enkele nestjes.

Webcam blijft iets langer off-line.

De webcam zal off-line blijven staan totdat de pupjes van Sofietje zijn geboren, Sofietje is inmiddels gedekt en uit deze combi zullen enkel ruby pupjes komen. De pupjes zijn allen al gereserveerd.

Webcam tijdelijk weer uit.

Puck is toe om terug te gaan naar haar baasje. Vandaar dat de webcam uit staat en het wachten is nu op de geboorte van de pupjes van Noekie.

Echo dracht Noekie

Deze ochtend met Noekie een echo laten maken van de dracht. Dierenarts dacht 7 vruchtjes te zien. Over enkele weken maken we een rontgen zodat we zeker zijn van het aantal pupjes die geboren gaan worden.
Vader van de pupjes is the Garden of Beauties Baby Karel (Kareltje).

Het is stil

Alle pupjes van Yara en Eefje hebben het ouderlijk huis verlaten en zijn begonnen ieder aan zijn of haar eigen avontuur. We hebben er vertrouwen in dat ze allen een leuk en fijn leventje zullen hebben samen met hun nieuwe huisgenoten.

pupjes yara maken het goed.

Nestje Yara

Op 29-12-2016 zijn de pupjes van Yara geboren. Ze zijn middels een keizersnede ter wereld gekomen. Moeder en pupjes maken het goed en zijn voorzien van een warm nestje. Via de webcam zijn ze regelmatig te bewonderen. Zie voor meer informatie op de pagina “pups live bekijken!”.

pupjes Eefje zijn geboren

Nestje Eefje

Op 27-12-2016 zijn de pupjes van Eefje geboren. Vandaag worden de toekomstige baasjes geinformeerd dat hun wens in vervulling gaat.
Alle pupjes zijn dus al voorzien van een warm mandje!!
De pupjes maken het goed. Via de webcam zullen ze om de dag te bewonderen zijn. Zie voor meer informatie op de pagina “pups live bekijken!”.

Wachtlijst on hold tot april 2017

De pupjes die nu geboren zijn en de pupjes van Yara en Eefje die binnenkort geboren worden hebben inmiddels al een warm mandje gevonden. Daarna wordt het wachten op de jonge teefjes.
Ben je geïnteresseerd in een pupje van ons dan kun je vanaf april contact met ons opnemen en dan gaan we weer mensen uitnodigen om kennis te komen maken met onze cavaliertjes.

Drachtecho Eefje en Yara

Op dinsdag 29-11-2016 zijn we met Eefje en Yara een echo laten maken om te kijken of de dekkingen geslaagd zijn. Beiden zijn drachtig.
Pupjes van Eefje zullen rond de kerstdagen geboren gaan worden en van Yara rond oudjaar.